Szépségápolás


 Merd kihozni magadból a legtöbbet! 

 

Ahogy mondják: ahogy fenn, úgy lenn, ahogy belül, úgy kívül – vagyis, ha harmóniában vagy önmagaddal, a tested rendben van, megtaláltad lelki békédet és elfogadtad magadat olyannak, amilyen vagy, ez a változás a külsődön is meglátszik. De ha még vannak kételyeid, akkor egy szakértő csapat segít neked abban, hogy megtaláld saját, egyéniségedhez illő stílusodat a mindennapokban is. Hiszen az önbizalmat erősíti a jó megjelenés.

Programunk célja a külső és belső egyensúly, harmónia megteremtése, az egyéni stílus megtalálása. Célunk, hogy az élmény ne csak egy napra szóljon, hanem alkalmazni lehessen a hétköznapokban is. Egy kis plusz ahhoz, hogy életed jobb és boldogabb legyen, és ez látszódjon is rajtad!

Olyan hölgyeket és urakat várunk, akik szeretnének külsőleg is megújulni, szívesen részt vesznek egy hangulatos átváltoztató programon. Akikben már megérett az igény arra, hogy a belső változást a külsejük is tükrözze. Aki kíváncsi arra, hogy egy szakértő csapat – orvos,táplálkozási tanácsadó, coach , fitness edző ,kozmetikus, fodrász, gyógymasszőr, kéz és lábápolással foglalkozó szakember, szín- és stílustanácsadó közreműködésével – hogyan tudja kihozni belőlük a maximumot.

Nekik szeretnénk segíteni abban, hogy a hétköznapokban is jól érezzék magukat. Egy mankót adni ahhoz, hogy merjék kihozni magukból a legjobbat, a legtöbbet.

Olyan élményt szeretnénk nyújtani, amivel felszínre tudjuk hozni és megmutatni a bennünk rejlő értékeket, természetes szépséget. Átélni azt a pillanatot, amikor a tükörbe nézve mosolyogva és elégedetten mondják: Igen! Ez vagyok én!

 

 Van, akinek már sikerült.  Hogy hogyan? Nézd meg a videót!

 

 

 

 

Ha szeretnél egy szuper csapattal a regeneráló és megújuló programon részt venni, várunk szeretettel!