Új életforma


Új Életforma 

 

A mai, felgyorsult világban a nap 24 órája is kevésnek bizonyul. Az emberek zöme állandóan rohan, gyorséttermekben étkezik, ha beteg, azt reméli, bekap egy-két „csodaszert” és gyorsan meggyógyul. Minden percünket igyekszünk beosztani, egyszerre csinálunk három-négy dolgot, az állandó kapkodás mellett kifáradunk, kevesebb idő jut a családra, gyerekeinkre, önmagunkra.

Három gyermekes anyukaként az MLM-nek köszönhetően sikerült tudatosan „lelassítani” az életünket. Időt és pénzt takarítunk meg azzal, hogy nem töltünk órákat a különböző multikban az egészségtelen termékek között válogatva, hanem elég, ha megrendeljük a jól bevált és egészséges termékeket, hiszen tapasztalatból már tudjuk, hogy a megfelelő tápanyagokat juttatjuk a szervezetünkbe.

 

Lelki élet

 

Bizalom-hit-szeretet-család

 

E négy kulcsszó az, ami a mai ember életéből hiányzik. Az út sokféle, mely elvezet ehhez a felismeréshez, és a tapasztalat azt mutatja, hogy ha ezek nincsenek meg, nem lehet teljes, harmonikus és sikeres életet élni. Mindegyik fontos és nélkülözhetetlen alapot biztosít ahhoz, hogy tudatosan építsük saját életünket, hogy bízzunk magunkban, hogy tanuljunk egymástól és hogy kialakítsuk a környezetünkkel, embertársainkkal, családtagjainkkal a megfelelő kommunikációt.

 

Hogyan?

 

nézd meg :  http://www.youtube.com/watch?v=_2zaQaEdzaM

 

Készen állsz rá? Kezdhetjük?